Αρχική σελίδα » Τηλεφωνία » Υπηρεσίες Τηλεφωνίας IP » Μετά από Αίτηση » Cisco IP Phone 7841

ΣΥΣΚΕΥΗ Cisco IP Phone 7841

Λειτουργία

Ενεργοποίηση

Ακύρωση

Αναμονή κλήσης

(call waiting)

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ακούτε σύντομο χαρακτηριστικό ήχο όταν κάποιος τρίτος σας καλεί

1. Καθώς μια κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη, δέχεστε δεύτερη εισερχόμενη κλήση

2. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη [εισερχόμενη κλήση  στο << το όνομα σας>> 
<< το όνομα  της εισερχόμενης γραμμής>> 
<< εσωτερικό τηλέφωνο της εισερχόμενης γραμμής>>]
πιέστε το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Απάντηση]

3. Συνομιλείτε με τη δεύτερη γραμμή , ενώ η πρώτη γραμμή είναι σε Αναμονή

4. Όταν ολοκληρωθεί η συνομιλία σας στη δεύτερη γραμμή και έχει κλείσει η δεύτερη γραμμή,
πιέστε το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Συνέχ]
για να συνεχίσετε τη συνομιλία στη πρώτη γραμμή

--

Διευθέτηση γραμμών Διευθυντή - Γραμματέως

1. Πιέστε το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Πρ Όλων]

2. Επιλέγετε τον εσωτερικό αριθμό κλήσης της γραμματέως στον οποίο επιθυμείτε να γίνεται η εκτροπή κλήσης

1. Πιέστε το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Κατ Προώθ]

Απάντηση κλήσης από άλλη συσκευή της ίδιας ομάδας

(call pick up)

Καθώς υπάρχει εισερχόμενη κλήση σε άλλη τηλεφωνική γραμμή

1. Πιέστε το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Λήψη]

2. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη [εισερχόμενη κλήση  στο << εσωτερικό τηλέφωνο>>

3. Σηκώνετε το ακουστικό και συνομιλείτε στην γραμμή

--

Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Τηλεφωνικής Συσκευής IP
Το κλείδωμα / ξεκλείδωμα της τηλεφωνικής συσκευής πραγματοποιείται με χρήση του προσωπικού κωδικού (PIN υπηρεσιών τηλεφώνου) και έχει ως στόχο την ενεργοποίηση της φραγής σε υπεραστικές ή/και διεθνείς κλήσεις. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προϋποθέτει την ενεργοποίηση άρσης φραγής.

Αλλαγή PIN υπηρεσιών τηλεφώνου
Για την πραγματοποίηση του κλειδώματος/ξεκλειδώματος της τηλεφωνικής συσκευής θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία Login/Logout S1 (ή S2) από την τηλεφωνική σας συσκευή με τη χρήση του ιδρυματικού σας username και του αρχικού κωδικού PIN 1234 και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε την αλλαγή PIN με την ακόλουθη διαδικασία.

Βήμα 1: Πατήστε Εφαρμογές 

Βήμα 2: Στην συσκευή πιέζετε διαδοχικά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης και επιλέγετε την εφαρμογή Login/Logout S1 (ή S2) με το κέντρο του πλήκτρου πλοήγησης  .

Βήμα 3: Στο πεδίο < Όνομα χρήστη: >  εισαγάγετε το ιδρυματικό σας username πατώντας διαδοχικά τα πλήκτρα <1> έως <9> για να επιλέγετε το κάθε γράμμα του username (για παράδειγμα, για να εισάγετε το γράμμα "a" πατάτε το πλήκτρο <2> τέσσερις φορές, καθώς στην οθόνη της τηλεφωνικής συσκευής IP εμφανίζονται τα διάφορα γράμματα προς επιλογή, για να εισάγετε το γράμμα " m" πατάμε το πλήκτρο <6> τέσσερις φορές. Με το πλήκτρο  σβήνουμε όποιο γράμμα δεν έχουμε επιλέξει σωστά).
Στη συνέχεια πιέζετε μία φορά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης    και επιλέγετε το πεδίο < Κωδικός PIN: >  όπου εισαγάγετε το PIN 1234.

Βήμα 4: Πατώντας το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Υποβολή] και εφόσον τα στοιχεία σας είναι σωστά εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα:

Στη συνέχεια πραγματοποιείται επανεκκίνηση της τηλεφωνικής συσκευής.

Βήμα 5: Όταν η τηλεφωνική συσκευή είναι σε λειτουργία, πατήστε Εφαρμογές 
Βήμα 6: Στην συσκευή πιέζετε διαδοχικά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης και επιλέγετε την εφαρμογή Login/Logout S1 (ή S2) με το κέντρο του πλήκτρου πλοήγησης  . Εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη:  

Βήμα 7: Πατώντας το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Υποβολή] εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα Αποσύνδεση < username χρήστη>; Επιλέγεις το πλήκτρο [Ορ. PIN].

Βήμα 8: Στο πεδίο < Τρέχον PIN: > εισαγάγετε τον PIN 1234 και με το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης  , επιλέγετε τα πεδία < Νέο PIN >  και < Επιβεβ. PIN: > όπου εισαγάγετε τον νέο σας PIN. Τέλος επιλέγετε το πλήκτρο [Αλλαγή].
 
Στη συνέχεια στην οθόνη εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:
 

Βήμα 9: Στη συνέχεια μπορείτε να αποσυνδεθείτε, επιλέγοντας το πλήκτρο [Ναι] στην ακόλουθη οθόνη:
 
Έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με τον νέο PIN στην υπηρεσία Login/Logout S1 (ή S2), όπως φαίνεται στη διαδικασία που ακολουθεί.

Σύνδεση στην υπηρεσία Login/Logout S1 (ή S2) με χρήση PIN
Για την πραγματοποίηση υπεραστικών κλήσεων ή/και διεθνών κλήσεων (ξεκλείδωμα) θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία Login/Logout S1 (ή S2) από την τηλεφωνική σας συσκευή με τη χρήση του ιδρυματικού σας username και του κωδικού PIN σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία.

Βήμα 1: Πατήστε Εφαρμογές 

Βήμα 2: Στην συσκευή πιέζετε διαδοχικά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης  και επιλέγετε την εφαρμογή Login/Logout S1 (ή S2) με το κέντρο του πλήκτρου πλοήγησης  .

Βήμα 3: Στο πεδίο < Όνομα χρήστη: > εισαγάγετε το ιδρυματικό σας username πατώντας διαδοχικά τα πλήκτρα <1> έως <9> για να επιλέγετε το κάθε γράμμα του username (για παράδειγμα, για να εισάγετε το γράμμα "a" πατάτε το πλήκτρο <2> τέσσερις φορές, καθώς στην οθόνη της τηλεφωνικής συσκευής IP εμφανίζονται τα διάφορα γράμματα προς επιλογή, για να εισάγετε το γράμμα " m" πατάμε το πλήκτρο <6> τέσσερις φορές. Με το πλήκτρο   σβήνουμε όποιο γράμμα δεν έχουμε επιλέξει σωστά).
Στη συνέχεια πιέζετε μία φορά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης   και επιλέγετε το πεδίο < Κωδικός PIN: > όπου εισαγάγετε τον PIN υπηρεσιών τηλεφώνου που έχετε επιλέξει.

Βήμα 4: Πατώντας το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Υποβολή] και εφόσον τα στοιχεία σας είναι σωστά εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα:

Στη συνέχεια πραγματοποιείται επανεκκίνηση της τηλεφωνικής συσκευής.
Έχετε πλέον συνδεθεί με τα προσωπικά σας στοιχεία και μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις.

Αποσύνδεση από την υπηρεσία Login/Logout S1 (ή S2)
Για να κλειδώσετε την τηλεφωνική σας συσκευή και να μην έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε υπεραστικές κλήσεις ή/και διεθνείς κλήσεις θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Login/Logout S1 (ή S2) σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία.

Βήμα 1: Πατήστε Εφαρμογές 

Βήμα 2: Στην συσκευή πιέζετε διαδοχικά το κάτω μέρος του πλήκτρου πλοήγησης και επιλέγετε την εφαρμογή Login/Logout S1 (ή S2) με το κέντρο του πλήκτρου πλοήγησης . Εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη:

Βήμα 3: Πατώντας το προγραμματιζόμενο πλήκτρο [Υποβολή] εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα Αποσύνδεση < username χρήστη>; Επιλέγεις το πλήκτρο [Ναι].
 
Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα:

Στη συνέχεια πραγματοποιείται επανεκκίνηση της τηλεφωνικής συσκευής.
Έχετε πλέον αποσυνδεθεί και δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις.