Αρχική σελίδα » Τηλεφωνία » Υπηρεσίες » Μετά από Αίτηση

Τηλεφωνικές Ευκολίες που παρέχονται μετά από αίτηση

Τηλεφωνικές Ευκολίες

Η λειτουργία καθώς και η ενεργοποίηση των τηλεφωνικών ευκολιών που παρέχονται μετά από αίτηση παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα:

ΛειτουργίαΕνεργοποίησηΑκύρωση

Αναμονή κλήσης (call waiting)
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ακούτε σύντομο χαρακτηριστικό ήχο όταν κάποιος τρίτος σας καλεί

R * 86
Με τη χρήση των παραπάνω πλήκτρων εναλλάσσετε τον συνομιλητή σας, τοποθετώντας τον άλλο συνομιλητή σε αναμονή

 

 
Διευθέτηση γραμμών Διευθυντή - Γραμματέως *77
και ο αριθμός του εσωτερικού αριθμού της γραμματέως
#77

Απάντηση κλήσης από άλλη συσκευή της ίδιας ομάδας (call pick up)

**

 

Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Τηλεφωνικών Συσκευών

Το κλείδωμα / ξεκλείδωμα των τηλεφωνικών συσκευών πραγματοποιείται με χρήση του προσωπικού κωδικού και έχει ως στόχο την ενεργοποίηση της φραγής σε υπεραστικές ή/και διεθνείς κλήσεις. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προϋποθέτει την ενεργοποίηση άρσης φραγής.

ΔιαδικασίαΕνεργοποίησηΧρήση
Αλλαγή κωδικού *3# Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο, πληκτρολογήστε τον παλιό σας κωδικό ή 6 (έξι) μηδενικά, αν είναι η πρώτη φορά. Ακούτε ξανά το χαρακτηριστικό ήχο και πληκτρολογείτε το νέο κωδικό που εσείς έχετε επιλέξει (6 ψηφία). Ο χαρακτηριστικός ήχος θα ακουστεί για μία ακόμα φορά, ξαναδώστε το νέο κωδικό για επιβεβαίωση και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό.
Ενεργοποίηση της δυνατότητας του κωδικού *31 Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο, πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας κωδικό και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό.
ΛειτουργίαΕνεργοποίησηΧρήση

Κλείδωμα της συσκευής για υπεραστικές/διεθνείς κλήσεις

*34

Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας κωδικό και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή σας πραγματοποιεί μόνο αστικές κλήσεις.

Ξεκλείδωμα της συσκευής για υπεραστικές/διεθνείς κλήσεις

*33 Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας κωδικό και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή σας πραγματοποιεί υπεραστικές/διεθνείς κλήσεις.

Ξεκλείδωμα της συσκευής για ένα μόνο τηλεφώνημα

*35 Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας κωδικό και στη συνέχεια τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε. Μόλις μιλήσετε και κλείσετε, η τηλεφωνική σας συσκευή κλειδώνει αυτόματα.

Ξεκλείδωμα της συσκευής για ένα μόνο τηλεφώνημα με χρέωση της προσωπικής σας συσκευής

*36 Μόλις ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο πληκτρολογήστε τον προσωπικό σας κωδικό. Ακούτε έναν συνεχή ήχο και πληκτρολογείτε τον εσωτερικό αριθμό της συσκευής. Ακούτε πάλι έναν συνεχή ήχο και επιλέγετε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε.