Αρχική σελίδα » Τηλεκπαίδευση-Πολυμέσα » Υποστήριξη Συνεδρίων

Υποστήριξη Συνεδρίων

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης και πολυμέσων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ενός συνεδρίου. Για παράδειγμα, η χρήση της υπηρεσίας ζωντανής μετάδοσης και καταγραφής μπορεί να διευρύνει το κοινό ενός συνεδρίου, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση του από άτομα που αδυνατούν να παρευρεθούν στον χώρο διεξαγωγής του. Επίσης, η διάθεση των βιντεοσκοπημένων διαλέξεων στο Διαδίκτυο, μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διάχυση των αποτελεσμάτων του συνεδρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου για την υποστήριξη συνεδρίων είναι οι παρακάτω:

  1. Ζωντανές Μεταδόσεις (Webcasts)
     
  2. Βιντεοσκόπηση
     
  3. Επεξεργασία Βίντεο
     
  4. Διάθεση Βίντεο στο Διαδίκτυο (Ακαδημαϊκές Βιντεοδιαλέξεις)

Η υπηρεσία Υποστήριξης Συνεδρίων παρέχεται κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε ανθρώπινους πόρους και σε εξοπλισμό ή εξασφαλιστούν οι πόροι από τους οργανωτές του συνεδρίου.

Εάν διοργανώνετε κάποιο συνέδριο και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες, α) και ελέγξτε εάν ο χώρος που πραγματοποιείται το συνέδριο είναι ήδη εξοπλισμένος με διαδικτυακή κάμερα, β) μπορείτε να επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk)