Αρχική σελίδα » Τηλεκπαίδευση-Πολυμέσα » Ζωντανές Μεταδόσεις » YouTube Live

Με δύο λόγια

Το YouTube Live είναι ένας εύκολος τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό σας σε πραγματικό χρόνο όταν διδάσκετε μια τάξη, τα εργαλεία του θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τη ροή σας και να αλληλεπιδράτε με τους θεατές σε πραγματικό χρόνο.

Σε ποιον απευθύνεται

  • Φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες
  • Διδάσκοντες
  • Προσωπικό (μόνιμο ή με σύμβαση)

Οδηγίες Χρήσης

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε ζωντανή ροή στο YouTube. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση.

Απλή: Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για αρχάριους ή αν θέλετε να βγείτε γρήγορα στον αέρα.Webcam: Η ζωντανή ροή μέσω webcam είναι ένας εύκολος τρόπος για να βγείτε στον αέρα χωρίς να χρειάζεστε έναν κωδικοποιητή. Ξεκινήστε τη ροή από τον φορητό/επιτραπέζιο υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την webcam σας. Κινητό: Η μετάδοση ροής από κινητό σάς επιτρέπει να προβάλλετε ροή από την εφαρμογή YouTube. Για να μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανή ροή μέσω κινητής συσκευής, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1.000 εγγεγραμμένους χρήστες.
Οδηγίες για τη δημιουργία καναλιού και ζωντανή μετάδοση

Προσαρμοσμένο: Ιδανικό για πιο προηγμένες ζωντανές ροές. Ροή κωδικοποιητή: Οι κωδικοποιητές σάς επιτρέπουν να εγγράφετε περιεχόμενο από τον υπολογιστή, την κάμερα, το μικρόφωνο και άλλα μέσα και να το στέλνετε στο YouTube Live για να μεταδίδεται σε ροή σε όλους τους θεατές σας. Η ροή κωδικοποιητή είναι καλή επιλογή για ζωντανές ροές μετάδοσης, για χρήση εξωτερικού εξοπλισμού ήχου/βίντεο, για προσθήκη πολλών καμερών κ.λπ.